pro Rai Dayash Mon Apr 25, 2016 10:41 pm
Před sálem -> Okolí
Věnovala jsem mu nevěřícný pohled "Ty jsi ve mně doopravdy viděl pařmenku a rebela?" nebyla jsem si jistá, jestli jsem do svých slov chtěla promítnou ironii, nebo ne, sama jsem nebyla plně přesvědčená o správné odpovědi a tak jsem nechala otázku vyznít poněkud neurčitě.
Celé mé bytosti se příčil jeho následný dotek na mých zádech. Zatoužila jsem jej odstčit, nakopnout jej, vrazit mu pěstí, vlastně jsem toužila udělat cokoliv, co by ho přimělo pochopit, že na mě nemá šahat. Naštěstí jsem vynikala vcelku dobře v sebeovládání a tak jsem neudělala nic, co by mohlo narušit iluzi nevinně (no, "nevinně") vypadajícího páru, který se hodlá projít při svitu měsíce a co by také s velmi vysokou pravděpodobností mohlo rozlítit toho docela divného hocha, jehož jméno mi stále unikalo.
Nelíbil se mi styl jeho jednání, rozčilovalo mě, jak se ke mně choval tak příšerně povýšeně, jakobych byla něco míň. Ale přeci jsem tak nějak tušila, že s tím nic nezmůžu a tak jsem držela jazyk za zuby.
Po prvé od doby našeho setkání (ach, vlastně po druhé), jsem dostala docela svobodně vypadající nabídku. Pokrčila jsem rameny a řekla "Nevím, moc to tady neznám, kam chceš jít ty?"
Mezitím co jsem čekala na odpověď jsem vytáhla krabičku cigaret, jednu jsem si vytáhla a podpálila ji zapalovačem, který jsem nalelzla v druhé kapse. Jo, to jsem potřebovala... pomyslela jsem si úlevně.