Stála jsem naproti Connorovi a s drzým pohledem jsem mu hleděla do tváře. Nerozuměla jsem tomu impulzu, který mě donutil zastat se té dívky. Většinou jsem nemívala tendence mísit se do záležitostí, které se mě přímo netýkaly a možná právě proto jsem tak dlouho přežila bez úhony... No, když tedy opomeneme fakt, že jsem z části plechovka.
A zřejmě jen díky té dívčině setrvám ještě pár dní bez promáčklin, modřin a škrábanců, neboť to byla právě ona kočkodlačice, kdo mě znenadání uchopil za ruku a táhl mě pryč. Zvláštní, dlaci mají tendence mě furt někam tahat. bylo první, co mi problesklo hlavou, v ten okamžik jsem si neuvědomovala, že mě pravděpodobně vytáhla z problému.
Dovlekla mě do školy, pevně jsem věřila, že nás Connor nerozcupuje na školním pozemku, ale kdo ví, sám říkal, že má docela hlad. Třeba mě už na žádnou party nepozve. pomyslela jsem si.
Dlačice něco zamumlala, nejsem si jistá, co to bylo, ale vykazovalo to známky poděkování a tak jsem jen prostě odvětila "Jo, nemáš zač, taky děkuju."